Personeel

Cynthia Danvers
Sinds mei 2003 eigenaresse van Manege The Paddock. Alvorens de grote stap te nemen een manege annex pensionstal te gaan leiden, heb ik gewerkt bij een aantal gerenommeerde stallen waaronder Stal De Creacken om ervaring op te doen. Ik heb tijdens die periode alle facetten van verschillende bedrijven gezien en met deze bagage een bedrijf gerealiseerd waarin ik me kan vinden.

Naast het geven van dressuur- en springlessen, geef ik veel voltigelessen. Zelf heb ik meerdere paarden en pony’s tot de klasse ZZ gereden in de discipline dressuur. Tevens heb ik meerdere paarden uitgebracht in de springsport. Ook met mennen en western-riding heb ik meerdere successen behaald. Als voltigeur heb ik jaren op internationaal niveau gevoltigeerd waarbij ik naast successen tijdens EK’s en WK’s, 9e ben geworden op de wereldruiterspelen.

 

Marie-José
Marie-José is sinds vele jaren fulltime in dienst als instructrice. Naast haar passie voor paarden en pony’s zijn ook haar honden altijd in haar buurt te vinden. Zij heeft al vele ruitertjes het paardrijden geleerd en enthousiast gemaakt met het paardrijden. Inmiddels zijn er al een tal van ruiters die zijn uitgegroeid tot ruiters die paarden en pony’s uitbrengen in de sport en/of inmiddels een eigen paard of pony hebben aangeschaft.

Binnen ons bedrijf is zij het aanspreekpunt voor allerlei zaken. Voor alle vragen met betrekking tot de groepslessen is zij het eerste aanspreekpunt. Een zeer toegewijde collega met een hart voor paarden.

 

Vrijwilligers 

Zonder alle vrijwilligers zou de manege niet zijn wat hij nu is. Op alle gebieden zijn er mensen die hun steentje bijdragen om de paarden in topvorm te houden, de accommodatie te onderhouden en evenementen mogelijk te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *