Hoe word je lid?

Het lidmaatschap voor De Zwarte Ruiters is € 40 per jaar (m.i.v 2012).

Daarnaast ben je aan de KNHS verschuldigd:

Basislidmaatschap € 17,75 (indien niet eerder geregistreerd, eenmalig € 3,75 registratiekosten KNHS)

Abonnement paard en sport € 32,50(dit hoeft niet als een familielid op hetzelfde adres al lid is en een paard en sport ontvangt)

Bovenstaande ben je aan de vereniging verschuldigd € 90,25 totaal(, waarvan de KNHS bedragen direct door de vereniging weer verschuldigd zijn aan KNHS en van het lidmaatschapsgeld Zwarte Ruiters ook een deel naar de KNHS gaat.)

Wil je gaan starten dan heb je een startpas nodig per combinatie, kost €79,00 per jaar voor een paard en € 58,00 voor een pony. Deze kosten worden je nadat je je bij mij hebt aangemeld rechtstreeks door de KNHS in rekening gebracht en de startpas wordt je rechtstreeks toegestuurd door de KNHS. (de startcoupons zijn afgeschaft vanaf 2012)

Als je je wilt aanmelden heb ik je adresgegevens, emailadres, telefoonnummer en geboortedatum nodig, en voor de startpas het registratienummer van het paard indien deze al bekend is bij de KNHS. Indien nog niet eerder geregistreerd, dan kopie paspoort en dan komen er eenmalig registratiekosten (KNHS) bij voor het paard€ 25,25

Bovenstaand zijn de tarieven van 2014 van de KNHS.