Algemeen

L.R.  De Zwarte Ruiters is onderdeel van Paardensportvereniging De Zwarte Ruiters (P.S.V. De Zwarte Ruiters). P.S.V. De Zwarte Ruiters heeft nog twee afdelingen, te weten Ponyclub De Zwarte Ruiters(P.C. De Zwarte Ruiters) en Voltigevereniging Roy Rogers. Allen zijn gevestigd op Dwarsweg 4 te Bilthoven en maken gebruik van de accomodatie van Manege The Paddock.

Vereniging De Zwarte Ruiters is opgricht in 1956 door Herman Danvers. Vroeger was het een grote vereniging die sinds de laatste 10 jaar weer een groeiend ledenaantal kent doordat de activiteiten weer zijn opgepakt door Cynthia Danvers en Marijke Welling. De laatste jaren zijn we ook weer gestart met het organiseren van wedstrijden. De gehele organistie daarvan ligt in handen van Sharon Verburg die daar met veel plezier, veel moeite en energie insteekt. Het resultaat hiervan is dat op de wedstrijddagen er veel tevreden ruiters naar huis gaan en positief zijn over de vlot verlopen wedstrijd.

Er zijn veel verenigingen waarbij van de leden ook wat wordt verwacht. Je kan dan denken aan bardiensten, hulp op de wedstrijden, onderhoudswerk etc. Veelal dien je aan aantal malen per jaar je daar verplicht voor in te schrijven.

Bij onze vereniging zijn er geen verplichtingen anders dan het betalen van je lidmaatschapsgeld. Natuurlijk zijn we wel blij als er leden zijn die zich vrijwillig aanbieden te helpen bij de wedstrijden etc., maar het is geen verplichting.

We zijn puur een vereniging waar je lid van kan worden om deel te kunnen nemen aan landelijke wedstrijden. Alle informatie om te kunnen starten is tegenwoordig allemaal te vinden op de website van de KNHS en indien je nog vragen hebt kunnen we je altijd helpen.

Wil je je aanmelden of afmelden, een startpas aanvragen of afmelden of heb je andere vragen, dan kan je een email sturen naar info@manege-thepaddock.nl gericht aan Marijke en die zal je verder helpen. Vragen over de wedstrijden kan je kwijt bij Sharon, dezwarteruiters@hotmail.com.

De kosten van lidmaatschap van de vereniging zijn € 40 per jaar.

Indien je lid bent van onze vereniging, dan heb je korting op je startgeld indien je bij ons op de wedstrijden start.